Skip to content

Turizam 365  u emisiji Radija Kaj Ispod suncobrana

Posted in Turizam

Turistička emisija Radija Kaj Ispod suncobrana u petak 8. listopada 2021. godine, od 11 do 13 sati, izravno iz Tuheljskih Toplica. Povod je Međunarodna konferencija Turizam 365, u Termama Tuhelj, u organizaciji tvrtke Julius Rose.

– Konferencija je i ovog puta okupila eminentne stručnjake domaćeg i europskog turizma te veliki broj lidera iz turističkog sektora. Okupljanje i razmjena iskustava je potrebno da bi se turizam mogao razvijati i ostvariti ciljeve, kao što su, produženje sezone ili pokretanje i promoviranje novih destinacije, a pri tome svi moramo biti iznimno ambiciozni i inovativni u smislu pripremanja novih motiva dolazaka gostiju u Hrvatsku, ističe organizatorica konferencije Ivana Kolar, direktorica tvrtke Julius Rose.

Sudjelovali su, među ostalim, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, predsjednik Vlade Republike Slovenije, Janez Janša, ministrica turizma i sporta Republike Hrvatske Nikolina Brnjac, ministar za gospodarstvo i razvoj tehnologije Republike Slovenije Zdravko Počivalšek, vodeći ljudi iz turističko-gospodarskog područja iz Hrvatske, Italije, Mađarske i Španjolske, te brojni drugi.

Na temu sadašnjosti i budućnosti turizma, sa organizatorima i sudionicima konferencije, razgovarali su  novinari Radija Kaj u emisiji Ispod suncobrana, koju je zajedno pripremila i realizirala ekipa Radija Kaj u sastavu Karmen Špiranec, Gordana Tepuš, Katarina Špoljar, Kristina Pavlek i Nino Živičnjak.

Više na temu turizma na Radiju Kaj ovdje

loading