Skip to content

Turizam 365

Međunarodna konferencija TURIZAM 365 o razvoju turizma, trendovima i budućnosti industrije povezuje politiku, velika i mala poduzeća te okuplja lidere turističkog sektora. Jedno od najvažnijih godišnjih turističkih okupljanja u Hrvatskoj i JUGOISTOČNOJ Europi ukazuje na aktualne izazove sektora i važnost povezivanja kroz turizam.

Ugledni govornici i vrhunski stručnjaci EU turizma, u utorak 20. rujna 2022. godine, na konferenciji će analizirati današnje turističke rezultate i raspravljati o novim izazovima i mogućnostima te cjelogodišnjem održivom turizmu.

Radio Kaj sudjeluje na konferenciji i u utorak, 20. rujna 2022. godine, od 11 do 13 sati, emitira izravno iz Termi Tuhelj emisiju Turizam bez granica, u kojoj će urednica emisije Gordana Tepuš ugostiti zanimljive sugovornike.

Gosti emisije su direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, ravnatelj Uprave za razvoj, investicije i konkurentnost turističkog gospodarstva u Ministarstvu turizma i sporta RH Robert Pende, nezavisni stručnjak za poslovanje i turizam i bivši potpredsjednik Vlade Republike Slovenije Zdravko Počivalšek, direktorica Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije Helena Matuša te organizatorica konferencije, direktorica tvrtke Julius Rose Ivana Kolar.

Više o konferenciji Turizam 365 2022. godine pročitajte ovdje
Kako je ekipi Radija Kaj bilo na konferenciji prošle godine pogledajte ovdje

loading