Skip to content

U Krapini velika konferencija INVEST IN ZAGORJE

Posted in Vijesti

KRAPINA – Prva investicijska konferencija u Krapinsko-zagorskoj županiji, Konferencija Invest in Zagorje, u organizaciji Krapinsko-zagorske županije i Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije te u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo održava se u srijedu, 17. svibnja 2023. godine, u Krapini. Konferencija je okupila 150 sudionika iz 104 hrvatske tvrtke, a sadrži bogat interaktivan program, s renomiranim panelistima i predavačima, investitorima i predstavnicima  brojnih institucija. – Sjajna je to prilika za sve investitore koji traže nove prilike, poduzetnike koji žele ostvariti nova partnerstva, startup poduzeća u potrazi za financiranjem, kao i predstavnike institucija koji će moći doznati više o kretanjima u gospodarstvu i upoznati se s poduzetnicima, ističe direktorica Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije, Helena Matuša. Okupljenima se obratio i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, naglasivši kako se ova županija okreće industriji koja pruža veće mogućnosti te da se u sinergiji svih dionika u gospodarskom sektoru trendovi i po pitanju investiranja, ali i plaća zaposlenika, mijenjaju u pozitivnom smjeru.

U prijepodnevnom dijelu konferencije sudjelovali su učenici sedam srednjih škola s područja županije koji su proteklih pet mjeseci marljivo radili na rješavanju problema zdravstvene industrije. U popodnevnom dijelu održavaju se zanimljivi paneli o investiranju u tradicionalnu proizvodnju ali i o rizičnom kapitalu.

U sklopu konferencije održava se natjecanje startupova s inovativnim idejama za zdravstvenu industriju, a najbolji će osvojiti nagradu Krapinsko-zagorske županije u iznosu od 5.000 eura.

loading