Skip to content

Uskrsna čestitka gradonačelnika Zagreba Milana Bandića

Posted in Čestitke

Povodom nadolazećih blagdana, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić uputio je svim Zagrepčankama i Zagrepčanima uskrsnu čestitku. Sadržaj čestitke donosimo u cijelosti:

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani, sretan vam Uskrs –  blagdan vjere, nade, mira i radosti! Neka nam univerzalne poruke Uskrsa budu nadahnuće i vodilja u našoj svakodnevici, posebice danas kada se suočavamo s pošašću koronavirusa i s posljedicama razornog potresa koji nas  je zadesio. Stoga, izvucimo iz sebe najbolje i pokažimo spremnost na davanje, dijeljenje i solidarnost s drugima kao zalog za sretniji i ispunjeniji život! Neka odgovorno ponašanje, strpljenje, solidarnost, razboritost i zajedništvo budu temelji na kojima ćemo, unatoč problemima i izazovima, graditi bolje, pravednije i uspješnije društvo-naš Zagreb i jedinu nam Hrvatsku! Budimo odgovorni – čuvajmo sebe i  svoje bližnje!

Također, gradonačelnik Bandić je Uskrs čestitao i kardinalu Josipu Bozaniću, nadbiskupu metropolitu Zagrebačke nadbiskupije, monsinjoru Giorgiu Lingui, apostolskom nunciju u Republici Hrvatskoj, monsinjoru Egidiju Ivanu Živkoviću, Željezanskom biskupu te svim hrvatskim biskupima.

loading