Skip to content

Radio Kaj u Varaždinu na 104,5 MHz

Posted in O Radiju Kaj, and Radio Kaj izravno

Na sam Dan žena, u petak 8. ožujka 2013. godine, od 10 do 14 sati, Radio Kaj izravno je emitirao program iz Varaždina, s glavnog varaždinskog trga, iz Kavane grofica Marica.

Emitiranjem emisije Zlatna sredina, urednice Karmen Špiranec, Radio Kaj označio je početak ostvarivanja nove 14-godišnje koncesije u koju je uključeno i područje Varaždinske županije, a koju je Radiju Kaj 4. ožujka 2013. godine dodijelilo Vijeće za elektroničke medije.

Domaćini programa bili su Predrag Štromar, varaždinski župan, direktor Radija Kaj Drago Gradečak i glazbenik Ivica Pepelko, koji je ovom emisijom najavio svoj veliki godišnji koncert u dvorani Lisinski.

Ovim projektom Radio Kaj, na simboličan način, pušta u rad nove odašiljače za Varaždinsku županiju te se tada program sluša u Varaždinu na 104,5 MHz, Ivancu na 97,2 MHz, Varaždinskim toplicama 94,5 MHz, Ludbregu 89,9 MHz i Novom Marofu 89,1 MHz.

– Radio Kaj u projekt odašiljača i sustava veza za pokrivanje Varaždinske županije uložio je milijun kuna, ističe direktor Drago Gradečak.

Radio Kaj je izdao i posebni CD pod nazivom „Varaždinci pjevaju“ s 20 skladbi koje su izvođači iz Varaždinske županije izveli na festivalima u organizaciji Radija Kaj.

CD se besplatno, uz cvijet, podijelio slušateljicama, kao poklon Radija Kaj za Dan žena.

kajvz8 kajvz6 kajvz9 kajvz10 kajvz11 kajvz12 kajvz13 kajvz14 kajvz16 kajvz17 kajvz18 kajvzip

loading