Skip to content

Viktor Gotovac, novi predsjednik SDP-a Zagreba tražit će natrag Trg maršala Tita

Posted in Vijesti

ZAGREB – Novi predsjednik zagrebačkog SDP-a je Viktor Gotovac koji je, u drugom krugu unutarstranačkih izbora u Zagrebu, u subotu 4. prosinca 2021. godine, osvojio 696 glasova dok je njegov protukandidat Matej Mišić dobio 325 glasova. Od 1700 članova SDP-a u Zagrebu s pravom glasa na izborima je glasalo njih 1031. Novi predsjednik zagrebačke organizacije Viktor Gotovac zahvalio je svima koji su sudjelovali u izbornom procesu i “pokazali da im je SDP važan jer žele da bude bolji, da ima nove ljude i poštenije radi”. Pozvao je je članove stanke, simpatizere i glasače, ali i one koji to nisu, da budu uz njih i pomognu da budu bolji.

“Od ponedjeljka radimo, moramo se boriti za socijalne i egzistencijalne vrijednosti koje muče građane Zagreba, komunalna pitanja i ono što je ključno – ideje i ideologiju. Moramo se izboriti da dobijemo natrag Trg maršala Tita, da Aleksandra Zec dobije toponim u Zagrebu, ulicu ili trg. Moramo se boriti da osvojimo vlast i u tome nas ništa neće spriječiti. SDP ide naprijed”, izjavio je Gotovac.

Matej Mišić je čestitao Gotovcu na izboru za predsjednika Gradske organizacije SDP-a te poručio kako od danas SDP nastavlja raditi zajedno.

loading