Skip to content

Za naš Zagreb i cijeli kajkavski kraj, svakodnevno još aktualniji Radio Kaj

Posted in Radio Kaj izravno

S brojnim programskim osvježenjima, Radio Kaj slušatelje još snažnije informira o svim najznačajnijim hrvatskim, a posebno regionalnim zbivanjima.

Pripadnost kajkavskom području, odnosno, u prvom redu području pet županija: Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske, Međimurske, Varaždinske i Zagrebačke, koje čine regiju  Sjever Hrvatske i grada Zagreba, kao zasebne regije, Radio Kaj iskazuje brojnim programskim sadržajima. Urednica Vlasta Stamičar u 7:30 putuje  Zagrebom uz Radio Kaj, Karmen Špiranec u 8:30 donosi Međimurski i varaždinski kraj na Radio Kaj, a u 9.30 razgledavamo Zagrebački prsten, Zagrebačke županije. Arijana Tojagić u 10:30 priprema informacije Iz Hrvatskog zagorja, a Petra Slavečki u 11:30 Iz Podravine i Prigorja.

Zajedničkim snagama informativno uredništvo Radija Kaj priprema Regionalne vijesti u 12:30, 14:30, 19:00 i 21:00 sat, a Matija Veličan predvodi gradsku ekipu koja priprema Zagrebačke vijesti u 13:30 i 15:30 sati. Središnju informativnu emisiju Kaj je aktualno, u 16 sati , uređuje Biserka Jakšić. Radio Kaj i Mediaservis svaki puni sat, od 7 do 18 sati, zajedno donose Vijesti.

Urednica  Gordana Tepuš, i dalje, u istom terminu kao i do sada,  priprema nedjeljom od 9 do 11 sati emisiju Po kajkavskom kraju, posvećenu zbivanjima u kajkavskim županijama, gradovima i općinama, a nedjeljom u 18 sati emisiju tradicijske kulture Kaj vu duši.

Radio Kaj od sada još aktualniji, zanimljiviji i s još više informacija i još zabavniji  s probranom domaćom glazbom. Provjerite i poslušajte što vam imaju za reći na Radiju Kaj Velimir Čajko, Katarina Špoljar, Darko Kožina, Ivan Benc, Karmen Špiranec, Dražen Horvat i ostali čije glasove možete slušati na najslušanijem radiju na objedinjenom području grada Zagreba i osam županija središnje i sjeverozapadne Hrvatske. (Ponedjeljak, 31. siječnja 2022. godine).

Program Radija Kaj

loading