Skip to content

Svečani koncert kajkavskih popevki U ozračju KAJ-a, 2. lipnja 2022. u HNK u Osijeku zajedno pripremaju Osječko-baranjska županija, Grad Osijek i Radio Kaj

Turizam bez granica na Radiju Kaj – iz Hrvatskog zagorja i Međimurja

Zagorci u Bedekovčini uz vinsku kapljicu, štrukle i mužiku

Posted in Igrajte nam mužikaši, Sajam vina, and Štruklijada

BEDEKOVČINA – Uz vinsku kapljicu, zagorske štrukle i mužiku, okupit će se početkom srpnja uz jezera u Bedekovčini na tisuće Zagoraca i njihovih gostiju. Od petka 1. do nedjelje 3. srpnja 2022. godine, okupit će se u Bedekovčini ljudi željni užitka prirodnih ljepota jezera, ali i ponude vrhunskih zagorskih specijaliteta.

U petak, 1. srpnja 2022. godine, zagorski vinari će izložiti i ponuditi na kušanje najbolja zagorska vina, čiju kvalitetu najbolje potvrđuju i jamče medalje i nagrade osvojene na svjetskim sajmovima. U subotu, 2. srpnja, uz jezera u Bedekovčini, održat će se trinaesta Štruklijada, jedinstvena manifestacija Krapinsko–zagorske županije u pripremanju štrukli, zagorskog specijaliteta koji ima oznaku zaštite nematerijalnog kulturnog dobra. Sve će završiti u nedjelju, 3. srpnja, izvedbom novih skladbi 54. festivala Igrajte nam mužikaši , ali i najvećih hitova zagorske glazbe s dosadašnjih festivala.

loading