Skip to content

Zagorski gospodarski zbor 2016.

Posted in Zagorski gospodarski zbor

Zagorski gospodarski zbor, 24. po redu, održat će se u Krapini od 8. do 10. rujna 2016. godine. Organizatori ove značajne gospodarske manifestacije su Krapinsko-zagorska županija, Grad Krapina, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Krapina, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije i Radio Kaj. Zbor su danas zajedno najavili Željko Kolar,  župan Krapinsko-zagorske županije, Zoran Gregurović,  gradonačelnik Krapine, Davor Pleško, predsjednik Obrtničke  komore Krapinsko-zagorske županije, Josip Grilec, predsjednik   HGK   Županijske   komore   Krapina i Drago Gradečak direktor Radija Kaj. Ovogodišnji Zagorski gospodarski zbor, najveći do sada, imat će 375 izlagača, stotinjak više bego prošle godine, a održavat će se na prostrima OŠ Ljudevit Gaj, u dvorani i pod šatorima, u Šetalištu hrvatskog naraodnog preporoda i u anfiteatru Srednje škole Krapina, gdje će u četvrtak 8. rujna 2016. godine od 9 sati bili Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije i Poslovnog dnevnika, ali i u 14 sati svečanost otvorenja Zagorskog gospodarskog zbora.

Uz izlagače s područja Krapinsko-zagorske županije, na Zboru će biti prisutni i izlagači iz Zagreba, osam kajkavskih županija te susjedne Slovenije i Bosne i Hercegovine. Zemlja partner ove je godine Republika Slovenija, dok će Šibensko-kninska županija biti partner županija.zgz 2016 pres novinarizgz 2016 novinari zgz 2016 kolar gregurović gradečakzgz 2016 pleško grilec ZGZ 2016 DRAGO GRADEČAK

zgz potpisivanjeSastanak organizacijskog odbora predstojećeg 24. Zagorskog gospodarskog zbora, koji će se održati u vrijeme trajanja Tjedna kajkavske kulture, od 08. do 10. rujna, održan je 13. srpnja 2016. godine u Krapini. Organizatori ove značajne gospodarske manifestacije su Krapinsko-zagorska županija, Grad Krapina, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije i Radio Kaj. Prema riječima potpredsjednika Hrvatske obrtničke komore i predsjednika županijske Obrtničke Komore Davora Pleška i ove se godine očekuje velik broj izlagača jer predstavljanje proizvoda i usluga na sajmovima poput ovog od velikog je značaja za obrtnike i gospodarstvenike. Da je Zagorski gospodarski zbor prerastao granice Krapinsko-zagorske županije, naglašava predsjednik Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Krapina Josip Grilec, ističući kako će uz izlagače s područja Krapinsko-zagorske županije, na Zboru biti prisutni i izlagači iz Zagreba, osam kajkavskih županija te susjedne Slovenije i Mađarske. Zemlja partner ove je godine Republika Slovenija, dok će Šibensko-kninska županija biti partner županija. – Ova gospodarska manifestacija ponos je Krapine, a veseli činjenica da je iz godine u godinu sve bolja, uz poziv izlagačima da se prijave za sudjelovanje, ističe gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović

Uvjeren u uspjeh ovogodišnjeg Zagorskog gospodarskog zbora je župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, koji očekuje da će on biti u skladu sa gospodarskim pokazateljima iz 2015. godine i prve polovice ove godine, koji su odlični. Pripreme za Zbor su u tijeku, zanimanje izlagača je iznimno veliko te prijave konstantno pristižu, a krajnji rok za prijavu je 31. kolovoza.

zgz2014organizatoriSporazum o suradnji na organizaciji Zagorskog gospodarskog zbora, 24. po redu, potpisali su  u ponedjeljak 9. svibnja 2016. godine organizatori u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Krapini. Potpisali su u ime organizatora župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Krapina Josip Grilec, predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Davor Pleško i direktor Radija Kaj Drago Gradečak.

Ovim Sporazuma uređuju se međusobna prava i obveze Krapinsko-zagorske županije, Grada Krapine, Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Krapina i Radija Kaj u vezi organizacije „24. Zagorskog gospodarskog zbora 2016.“ koji će se održati od četvrtka 8. do subote 10. rujna 2016. godine u Krapini, kod OŠ Ljudevit Gaj.

Zemlja partner je Republika Slovenija, a županija partner ovogodišnjeg Zagorskog gospodarskog zbora je Šibensko-kninska županija.

Foto – Zagorski gospodarski zbor 2016

Više – Zagorski gospodarski zbor 2016.

Više – Zagorski gospodarski zbor 2015.

Više – Zagorski gospodarski zbor 2014. 

Radio KAJ - Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska
loading