Skip to content

Zagorski gospodarski zbor 2020. s manje izlagača i više tradicije

Posted in Zagorski gospodarski zbor

Izložbeno-prodajni sajam Zagorski gospodarski zbor Krapina 2020. godine, 28. po redu, održan je u središtu grada Krapine, u Šetalištu hrvatskog narodnog preporoda, od četvrtka 10. do subote 12. rujna. Izlagači su bili s područja Krapinsko-zagorske županije, a vrijednu promociju, održanu u sklopu Zagorskog gospodarskog zbora priredile su gospodarske komore Pula i Krapina, te turističke zajednice središnje Istre i grada Krapine, uz potporu Radija Kaj.

Zagorski gospodarski zbor su i ove godine zajedno organizirali: Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Krapina, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, Krapinsko-zagorska županija, Grad Krapina i Radio Kaj.

Zahvala svim ovogodišnjim izlagačima i sudionicima pripremljenog programa, ali i isprika brojnim zainteresiranima za izlaganje na ovogodišnjem Zboru, što njim to zbog epidemioloških mjera nije bilo prilike omogućiti.

Organizatori vjeruju da će se idući gospodarski zbor, od 9. do 11. rujna 2021. godine, moći u Krapini organizirati s oznakom međunarodni i ponovno imati županiju partnera, ali i moći primiti uobičajnih tristotinjak izlagača.
Više na www.zgz.hr

loading