Skip to content

Željko Kolar vjeruje da će Peđa Grbin okupiti SDP

Posted in Vijesti

ZAGREB – Kandidat na SDP-ovim unutarstranačkim izborima Željko Kolar čestitao je novoizabranom predsjedniku SDP-a Peđi Grbinu i poručio kako vjeruje da će okupiti SDP, jer jedino tako se može ići naprijed.

„Čestitam Peđi Grbinu i želim mu sve najbolje i pozivam sve stranačke kolege i kolegice da novom predsjedniku damo punu podršku jer SDP je velika stranka, SDP je potreba Hrvatskoj jer bez jakog SDP-a nema niti jake Hrvatske”, rekao je Kolar u subotu navečer u središnjici stranke.

Kolar je zahvalio svim kolegama koji su izašli na izbore kao i onima koji su glasali za njega istaknuvši kako vjeruje da oni koji nisu imali pravo glasa da će ga sljedeći puta imati.

„Moramo zatvoriti sukobe između sebe, moramo surađivati, moramo se okupljati jer jedino tako SDP može ići naprijed, vrijedi se boriti za SDP, vrijedi se boriti za naprednu državu i vrijedi se boriti za solidarno društvo”, rekao je.

„U SDP-u ima snage, energije, volje, a vjerujem da će u novom predsjedniku biti i mudrosti da okupi SDP, svu ljevicu i da se svi zajedno borimo za bolju Hrvatsku”, dodao je Kolar.

loading