Skip to content

Župani i županice kod gradonačelnika Krapine Zorana Gregurovića

Posted in Vijesti

KRAPINA – Aktualne teme i mogućnosti suradnje bile su, između ostalog, teme radne kave gradonačelnika Krapine Zorana Gregurovića i županica i župana u srijedu, 20. rujna 2023. godine, u prostorima Grada Krapine.

Gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović upoznao je goste s projektima koje provodi Krapina, a razgovaralo se i o brojnim temama i aktualnostima od interesa za jedinice lokalne i regionalne uprave i samouprave. Jedna od tema bio je novi paket mjera pomoći Vlade Republike Hrvatske građanima i gospodarstvu koji su svi sudionici sastanka podržali i ocijenili ga dobrodošlim. – Cijene struje za građane, gospodarstvo i institucije ostaje ista, ograničene su cijene za ukupno 30 proizvoda i Vlada je još jednom pokazala da su joj građani, ali naravno i gospodarstvo najvažniji, a ovim će im antiinflacijskim mjerama, odnosno paketom vrijednim 464 milijuna eura itekako pomoći, istaknuo je gradonačelnik Gregurović.

Sastanku kod gradonačelnika Gregurovića nazočili su predsjednik Hrvatske zajednice županija i brodsko-posavski župan Danijel Marušić, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, županica Karlovačke županije Martina Furdek-Hajdin, župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban, župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić, župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović te županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić i vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić.

loading